Present i futur del motor diesel, dins la mobilitat sostenible.

2018lun19nov19:00Present i futur del motor diesel, dins la mobilitat sostenible.

Detalles del Evento

Durant els darrers mesos, hem pogut participar d’un debat obert al mitjans de comunicació, envers la contaminació del motors diesel, generada pels acords del Govern de les Illes Balears, per declaracions de polítics del Govern Central, i per les antecedents de malifetes i processos judicials vers alguns fabricants, per manipular el software de les centraletes i falsejar els test d’homologació de les emissions reials dels vehicles.

Un debat  amb persones amb coneixements tècnics suficients i objectius per donar un poc més de claredat des del punt de vista tecnològic, econòmic i mediambiental, a més de comparar amb altres tipus de motors existents a l’actualitat.

PARTICIPANTS:

FRANCISCO PAYRI,   Doctor Ingeniero Industrial, Catedrático Emérito de la UPV . Ex-director del Instituto Universitario de Investigación CMT-Motores Térmicos. Presidente de la Sección territorial de Valencia de la Asociación Española de Profesionales de Automoción ASEPA. Miembro honorífico de la Society of Automotive Engineers (SAE).

ANTONI POL POL, Vocal de ASEMA i Gerent de AUTO INYECCIÓN SA POBLA, en representació de l’Associació d’Empreses d’Automoció i Nàutica, amb 25 anys d’experiència al sector de la reparació de vehicles turismes, industrials i agrícoles.

José Carlos Cerro Garrido, cap del Servei de Canvi Climàtic i Atmosfera,
cap del Laboratori de l’Atmosfera entre 2003 i 2017, llicenciat en química per la UIB (1998), Màster en ciència i tecnologia química  (UIB) (2013), doctorant en matèria de contaminació atmosfèrica des de 2013 (UIB). Membre de nombrosos comitès tècnics sobre contaminació atmosfèrica i sobre canvi climàtic a nivell nacional.

Modera:

ANTONI LEIVA, Físic teòric (UAM, 1983), Doctor en Enginyeria Mecànica (UPV 1995, Motor Diesel TDI), Professor Investigador al Programa CALMEC per l’anàlisi de la combustió del motor diesel (UPV 1996) i professor de l’IES Juníper Serra des de l’any 1985.

 

Presentarà l’acte. Joana Barceló, Directora IES Juníper Serra

 

Organitza:

 

Hora

19/11/2018 19:00